Milí priatelia, OTVÁRAME.

Milí priatelia, OTVÁRAME.

Od 01.06.2020 otvárame prevádzku hotela v súlade s platnými hygienickými opatreniami. Máme pre vás pripravenú 20%-tnú zľavu z celkovej ceny pobytu v termíne od 01.06.2021 do 30.06.2021. 


Júnová 20%-tná zľava

Pripravili sme si pre vás  20%-tnú zľavu z celkovej ceny pobytu v termíne od 01.06.2021 – 30.06.2021.

Platí pre rezervácie vytvorené cez webovú stránku hotela, prostredníctvom emailu, prípadne telefonicky vytvorené rezervácie, ktorých priamym poskytovateľom bude Orava hotel.

 

Prevádzka podľa aktuálnych nariadení

Hotel otvárame v súlade s aktuálnymi hygienickými nariadeniami platnými pre ubytovacie zariadenia, ktoré sú zobrazené a aktualizované na stránke korona.gov.sk

 

Stravovanie pre ubytovaných hostí

Stravovanie pre Vás - našich ubytovaných hostí bude poskytované v súlade s aktuálnymi nariadeniami vlády a hygienickými opatreniami, vopred komunikované s Vami.

 

Turistika

Turistická sezóna sa pomaly, ale určite začína. Turistické chodníky v Západných Tatrách - Roháčoch a rovnako aj Juráňova dolina budú otvorené od 15.06.2021.

Dostupné turistické chodníky sú napr. Babia hora, Pilsko,..

Turistika s deťmi: pre nenáročnejšie prechádzky s deťmi odporúčame napr. trasu z Oravíc po Bobroveckú dolinu (Bobrovecká dolina sa otvára od 15.júna), rozhľadňu v Tvrdošíne, prechádzku z hotela po cyklotrasu k Lieskovskému háju.

 

Cykloturistika

V blízkosti hotela sa nachádza viacero cyklotrás pre menej náročných, až po náročnejších cykloturistov. Cyklotrasa Trstená - Nowy Targ, cyklotrasa Oravice - Tichá dolina...

 

Ako si vytvoriť rezerváciu?

Rezerváciu si môžete vytvoriť cez našu webovú stránku https://www.oravahotel.sk/sk/rezervacia/ . Taktiež zaslaním emailu na adresu: oravahotel@oravahotel.sk. Prípadne telefonicky, na telefónnom čísle 0910 788 557.

 

Prevádzka hotela bude zabezpečená v súlade s aktuálnymi platnými hygienickými opatreniami.

Veríme, že sa čoskoro uvidíme a užijeme si leto na Orave spoločne aj v tomto náročnejšom období. Tešíme sa na vás. 

© Copyright 2024 | Všetky práva vyhradené